Stel cookie voorkeur inOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

... welkom bij Ammeraal Beltech

 

Ammeraal Beltech beschikt over het breedste assortiment proces- en transportbanden. Deze zijn verkrijgbaar in meer dan 150 landen. Een wereldwijd opererende onderneming met productielocaties in 7 landen, meer dan 80 service centra en 2.500 werknemers, die 25.000 klanten in 26 verschillende landen bedienen.

 

Het zal u dan ook niet verbazen, dat wij in de wereld van transportbanden alom bekend zijn en gerespecteerd worden. Wij hebben immers een reputatie opgebouwd als specialisten in innovatieve ontwerpen en vervaardiging van hoogwaardige producten voor uiteenlopende markten. De markten omvatten o.a. de voedingsmiddelenindustrie, luchthavens, distributiecentra, postbedrijven, tabak, papierindustrie en drukkerijen, textiel, automobielindustrie, rubber & autobanden en de houtindustrie.

 

Op onze website vindt u meer informatie over Ammeraal Beltech en een overzicht van alle bandtypes en accessoires, die wij leveren. U vindt er ook uitgebreide informatie over de verschillende industrieën, waarin we actief zijn, actueel nieuws en alle wereldwijde contactgegevens.
 


 

 

Het breedste en diepste

assortiment in meer dan

150 landen wereldwijd

Geen Flash-player geinstalleerd
De pagina die u wilt openen bevat een Flash-animatie. Om deze animatie te kunnen bekijken dient er een Flash-player op uw systeem geinstalleerd te zijn. U kunt deze player downloaden door op de onderstaande knop te klikken of te surfen naar adres http://www.adobe.com/go/getflashplayer/.

Direct online een offerte aanvragen

See the video


LATEST NEWS

* Wij beschikken over een breed assortiment transportbanden voor nagenoeg elk marktsegment *